divendres, 5 de desembre del 2008

Capítol 14. Continua el viatge

Greymouth

I el viatge continua. Ara toca desplaçar-se més cap al nord. Cap Greymouth. Són uns 200km així que no fa falta matinar gaire. Tot i la incertesa de saber si s'hi arribarà o no, ja que on estic ara sols passa un cotxe cada dos o tres minuts i acostumen a ser turístes però amb la certesa de que podré arribar!


Mostra un mapa més gran

I així, més tard l'esperat però arribo. Allí de cara al backpackers, no hi ha suficient gent del couchsurfing per tal de poder utilitizar aquest mètode. I l'undemà toca marxar cap a Christchurch.

Tot i és divendres a dormir d'hora que demà a les 8 del matí m'enfilo camí cap a Christchurch, amb uns jueus que he conegut al backpackers. Bona gent.

Resum: 196km. 5hores. 5 persones conegudes 0€ invertits.
Cap a Christhcurch.

I així és a les vuit, o bé dos quarts de nou, monanem cap a christhcurhc. Amb los sinyors jueus sols aniré fins a un quart del camí i a partir d'allí a tornar a fer autostop. Però com semrpe el sortir de la ciutat és el més difícil.

Amb ells, sentat com a copilot ja que era l'invitat, molt majos aquestos jueus, arribo a Arthur Pass. Una vall envoltada per magnífiques montanyes, però què dir del paissatge que no hagi dit. Simplement bocabadat. Una mica de passeig per allí i a continuar el passeig.

Un cop deixat Arthur Pass, una sinyoreta me porta no gaire lluny però en un altre lloc espectacular. Li diuen castle hill, però yo l'he autobatejat com la montserrat novazelandesa

Una cursitat del lloc és que el dalai lama el va denominar com un dels tres llocs més esperituals del planeta. (No me pregunteu quins són los altres dos) La font: la dona que me va arreplegar fent autostop, i comprovat a la wikipedia també.
El lloc en qüestió està plagat d'escaladors d'arreu. Cliqueu damunt la imatge per fer-la més gran, val la pena.
Després d'allí sols faltarà un últim camionero, però conduint un cotxe que em porta directament a christchurch.



Mostra un mapa més gran

Resum: 241km, 3 persones conegudes, 0€ invertits, molta sapiença acumulada...