diumenge, 30 de novembre del 2008

Capítol 13. Fox Glacier

I després dels molt bons moments passat a Wanaka toca enfilar cap a Fox Glacier un poble a uns 300 km. Mètode de transport: hitchhiking, (autostop). Hores de viatge: 6hores i 15minuts. Diners empleats: 4$ per pagar el cafè a l'última persona que m'ha recollit. Persones conegudes: 3. Kilòmetres recoreguts 288km.


Mostra un mapa més gran

El català del viatge

A l'arribar allí, sorpresa! el primer català de Nova Zelanda ja està aquí!
L'energument en qüestió s'anomena Albert. És de la Seu d'Urgell, o Andorra depèn de com. En té 31, però porta gairbé tota la vida viatjant, i des dels 19 anys viatjant pel seu compte, sense passar més de dos anys seguits pel seu poble.
Amb ell torno a parlar català! i no dirieu mai què extrany que sona! al princpi se'ns fa difícil als dos parlar català, però al cap de mitja horeta no tenim problema i els dos compartim agradables converses amb una posta de sol bellísima al costat del mar.
Sky Diving

Què és això d'Sky Diving?
Molt fàcil mireu la següent foto!


Encara no ho heu averiguat, doncs aquí una altra foto just el moment abans de saltar!


Sí sí, jo tampoc ho haguesa dit mai! però sí, m'he tirat d'un avió! Una cosa menys que fer en aquesta vida!
L'experiència 100% recomanable per tothom, molt segur, i un bon desprendiment d'adrenalina!
Aquí l'última foto que ja demostra que evidenment sí que me vaig tirar!


Després d'aquesta experiència, evidentment trucar als de casa per explicar-lis, no abans per si acàs els m'ho haguessin fet repensar al comentar-los-hi.
Tot seguit unes altres pasejades amb el sr. Albert. Aquest cop per anar a veure el Glacier. Un glacier molt característic. És únic en la seua espècia, situat a tant sols 30km del matí, és un glacier que és mou unes 10 vegades més ràpid que els glaciars normals (2 o 3 metres per any) i és un glaciar que està creixent!




Altre cop molt bons moments per Fox Glacier, això de viatjar sembla que tingui truco, i quan l'agafes no vols parar.