dijous, 20 de novembre del 2008

Capítol 11. Milford Sound

I després del festival Circulation, ja tinc cotxe per viatge, en principi per temps breu.
El cotxe: un honda accord d'aproximadament un quart de segle. Amb problemes al motor d'arranc, però que de moment confiarem en ell.
La companya de viatge: una francesa de 20 anys, recién arrivada a Nova Zelanda i amb un inglés suficient per sobreviure però que li falta molt per millorar. Tímida i de poques paraules fins que no agafes la suficient confiança.
Te Anau

Un poblet petit, una mica turístic i l'últim poble abans d'arribar a Milford Sound, que es troba a uns 120km de Te Anau. Allí arribem cap al tard. Dos opcions o no sopem gaire i monanem a dormir en un Backpackers o un bon sopar i a dormir al cotxe. Estem bastant afamats així que invertim en un bon sopar. Una passejadeta i a dormir que l'undemà toca matinar per anar a Milford Sound



Mostra un mapa més gran
Milford Sound

Mos axequem ben aviat, fins i tot massa i tot, tant aviat que les gasolineres encara no estan obertes, comprovem lo nivell de gasolina: mig dipòsit, se suposa que encara podem anar a i tornar de Milford Sound.
Enfilem la carretera i un paissatge moooolt bonic, però quan portem la meitat del camí mon donem compte que segurament segur no arribarem i tornarem de milford sound, encara falta 30km per arribar-hi i sols queda un quart de dipòsit. Així que mitja volta i cap a casa. Un bon intent d'arribar-hi, però bé per tal d'aprofitar el dia monanem a fer unes caminades per les muntanyes, tornem cap a Te Anau, omplim lo dipòsit, un llarg dinar, i ara sí enfilem camí cap a milford sound per segona vegada.

El viatge una cosa espectacular, no es pot descriure en paraules:

I ara un lloro (anomenat kia) se fica al costat del cotxe:

La següen imatge no es cap truc de màgia, és simplement la imatge d'una muntanya però reflectida a l'aigua del llac.


Un viatge mol bonic. Arribem a Milford Sound captivats per la bellesa del paisatge, i avui no toca bon sopar, així que ha dormir en un backpackers.

El creuer

Tot sembla extret d'un pel·lícula, paisatges que no acaben de semblar reals. Cascades immenses, llacs que no tenen fí, aigües que reflecteixen millor que els miralls.

I bé després d'al·lucinar tot el dia, toca tornar cap a Queenstown on m'espera la casa on vaig estar la setmana pasada.


Mostra un mapa més gran